Yπότιτλοι για το The Closer S01E08 Batter Up DVDRip XviD AC3 TOPAZ![]() The Closer S01E08 Batter Up DVDRip XviD AC3 TOPAZ» Περίληψη (Plot):
Το Λος ?ντζελες είναι το μέρος όπου ζουν οι περισσότερες διασημότητες. Είναι όμως το μέρος όπου πολλές διασημότητες... πεθαίνουν! Ο θάνατος μιας διασημότητας είναι απλά ένα μεγάλο νέο. Η δολοφονία όμως προκαλεί αλλοφροσύνη και πανικό. Για το λόγο αυτό η αστυνομία του Λος ?ντζελες δημιούργησε την Μονάδα Φόνου Προτεραιότητας προκειμένου να αντιμετωπίζονται τέτοιες περιπτώσεις προτού ξεφύγουν από τον έλεγχο. Αρχηγός της ομάδας ορίζεται η εκπαιδευμένη ανακρίτρια της CIA Μπρέντα Τζόνσον. Η δουλειά της είναι να κάνει τους κατηγορούμενους να ομολογήσουν. Και να το κάνει γρήγορα!
Θερμιδομετρητής | Ακούστε Ελληνικό ραδιόφωνο
Βοηθήστε μας!
Είναι ο σωστός υπότιτλος για αυτή την έκδοση της ταινίας ?
|
Bookmark/ShareΑναζήτησηΔείτε ακόμαΑναλυτικό μενούLinksΗ ιδέαΝα δημιουργηθεί μια σελίδα που να περιέχει μια μεγάλη συλλογή ελληνικών υποτίτλων, με μια ωραία παρουσίαση και δομή, ώστε να είναι εύκολο να περαστούν στις μηχανές αναζήτησης και να είναι τελικά εντοπίσιμοι από αυτές. |